O nama

Nakon dugog razdoblja razmišljanja i vaganja, Lingu Lingu otvara svoja vrata u listopadu 2013. u zagrebačkim Gajnicama kao doista minijaturni studio za prevođenje i poduku stranih jezika.

U samo jednoj prostoriji kombiniramo ozbiljan i zaigran dio: ujutro prevodimo, navečer uz igru znanje prenosimo djeci. Otprilike jednako funkcioniramo i danas, no malo smo se proširili: mjesta sada imamo dovoljno za sve polaznike i klijente kojih je svake godine sve više.

Lingu Lingu danas nudi usluge prevođenja i sudskog tumača za francuski i engleski jezik, a za iste jezike pružamo i poduku i pomoć u učenju djeci, mladima i odraslima, od 2020. isključivo individualno.

Individualna poduka pokazala se dobitnom kombinacijom za nas i naše polaznike: na taj način vrlo učinkovito ispunjavamo želje i potrebe učenika i postižemo odlične rezultate.

Iz godine u godinu rastemo, no ono po čemu ćemo nastojati ostati prepoznatljivi jest  toplina i intima našeg prostora i pristupa, točnije, ostat ćemo vaš mali jezični studio.

Petra Šešljaga Paradi vlasnica je obrta Lingu Lingu, stalni sudski tumač za francuski i engleski jezik te profesorica istih jezika.

Nakon studija francuskog i povijesti umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu bavi se organizacijom izložbi te podučavanjem jezika i prevođenjem. Nakon rada u Societe Generale-Splitskoj banci, odlazi na staž u Europski parlament u Luxembourg, nakon čega konačno odlučuje ostvariti svoje snove i krenuti u avanturu zvanu Lingu Lingu unutar koje nastoji pružiti kvalitetnu uslugu klijentima te malim i velikim polaznicima.

Osim francuskog i engleskog (razina znanja C2 – certifikat Cambridge English: Proficiency (CPE)), govori i talijanski, njemački i španjolski.